ČAS JE ZA SPREMEMBO!

V zadnjem desetletju sem posvetil svoje življenje fitnesu in pomagal ljudem, da se spremenijo v močnejšo in bolj zdravo različico sebe.

Zakaj izbrati mene?

Osebno sem človek, ki rad poenostavi stvari. Izguba telesne maščobe ali pridobivanje mišične mase ni tako zakomplicirana zadeva, kot se marsikomu zdi. Ni potrebe preživljati ure in ure v fitnes centru, kot si marsikdo misli. Vse se da doseči brez nepotrebnega kompliciranja z ustrezno disciplino in delom, ki ga marsikdo kasneje tudi vzljubi, še posebej, po prvih vidnih rezultatih.

Prava stvar
Prave informacije in preizkušene tehnike vse na enem mestu. Naj razultati izbrišejo napačne informacije v katere ste verjeli leta!

Trening v živo
Sem certificiran osebni trener s 15 letnimi izkušnjami. Pomagal vam bom doseči cilje, popravil vašo držo in med vašim treningom dodajal popravke.

Zabavne in zahtevne vadbe
Pridobite mišično maso, izgubite odvečno maščobo in se počutite boljše z mojimi programi za celo telo. Preizkusite vadbe, ki so prilagojene vašim ciljem.

Želite izvedeti več o meni?
Tukaj je moja življenjska zgodba

Ponudba paketov

Vsi moji trening programi so zasnovani tako, da v najkrajšem možnem času odnesete največ. Fokusirani so na pridobivanju mišične mase oz. ohranjanje le-te, medtem ko se telesna maščoba topi. Posameznikov cilj se oblikuje s prehrano in kardiovaskularnim treningom.

5 Slastnih ter Zdravih Fit Receptov - GRATIS
0.00

Idealni recepti za vsakogar, ki si želi:

- izgubiti odvečno maščobo

- pridobiti čisto mišično maso

- potešiti potrebo po sladkem

- ob tem pa se ne odpovedati sladkim dobrotam. Ti recepti so zdrava ter slastna alternativa za vse tiste, ki si želijo ohranjati aktiven ter zdrav življenjski slog, ob tem pa se ne odpovedati sladkim dobrotam.

Paket treningov
20.00

Vsi trening programi na enem mestu (Zelen, Moder in Črn program hipertrofije).

Več kot 30 tednov planiranih trening programov.

Priročnik o izračunu kaloričnega vnosa ter makronutrientov, glede na vaš somatotip telesa ter aktivnost.

Celoletna tabela za beleženje kaloričnega vnosa ter makronutrientov

Online podpora. Praktično vse, kar potrebujete, za dosego vaše sanjske fit postave, je tukaj zbrano, na enem mestu.

Zelen Program Hipertrofije
9.00

2 mezocikla po 6-7 mikrociklov (trajanje programa 12-13 tednov)

Mezocikel 1 je razdeljen na Zgornji in Spodnji del telesa, vsak 2x na mikrocikel, kar pomeni, da treniramo iste mišične skupine 2x v enem mikrociklu.

Mezocikel 2 ima 6 mikrociklov, razdeljen na Zg. del - Potiski, Spodnji del (Kvadriceps, Hamstringsi ter Meča) ter Zg. del - pritegi. V mezociklu 2 treniramo iste mišice vsakih 6 dni

Zraven dodan primer kardiovaskularnega treninga. Excel tabele, tako za jedro treninga, kot tudi za kardiovaskularni del treninga.

V programu so primeri jedilnikov, z 2000 kcal, 3000 kcal, 3900 kcal ter veganski jedilnik z 2100 kcal. Primeri služijo kot predstava izbire živil.

Moder Program Hipertrofije
9.00

2 mezocikla po 5-7 mikrociklov (trajanje celega programa je 10-12 tednov)

Mezocikel 1 je sestavljen iz 7 mikrociklov, razdeljenih na Prsa/Biceps/Meča, Hrbet/Trebušne, Noge, Rame/Triceps/Trebušne. 4 dnevni vadbeni razcep; 2 dni trening – 1 dan pavze

Mezocikel 2 je sestavljen iz 5 mikrociklov, razdeljen na: Prsa/Hrbet, Noge, Rame/Trapezi/Roke, Kompleksne vaje/Trebušne. 4 dnevni vadbeni razcep: 2 dni trening – 1 dan pavze – 2 dni trening – 2 dni pavze itd.

Zraven dodan primer kardiovaskularnega treninga.

V programu so primeri jedilnikov z 2000 kcal, 3000 kcal, 3900 kcal ter veganski jedilnik z 2100 kcal

Črn Program Hipertrofije
9.00

2 mezocikla po 5 mikrociklov (trajanje celega programa je 9-10 tednov)

Mezocikel 1 je sestavljen iz mikrociklov, razdeljenih na: Noge (povdarek na kvadricepsu), Prsa/Triceps/Trebušne mišice, Hrbet/Biceps/Trapezi, Noge (povdarek na hamstringsih in gluteusu), Rame/Biceps/Triceps. 5 dnevni vadbeni razcep: 2 dni trening – 1 dan

Mezocikel 2 je sestavljen iz 5 mikrociklov, razdeljen na: Hrbet (širina)/Biceps, Prsa/Rame, Noge, Hrbet (gostota)/Trapezi/Spodnje trebušne, Triceps/Trebušne/Meča.

Zraven dodan primer kardiovaskularnega treninga.

V programu so primeri jedilnikov z 2000 kcal, 3000 kcal, 3900 kcal ter veganski jedilnik z 2100 kcal

Roza Program Hipertrofije
9.00

2 mezocikla po 5 mikrociklov (trajanje celega programa je 8-10 tednov)

Mezocikel 1 je sestavljen iz 5 mikrociklov, razdeljenih na: Gluteus/Zunanja stegna/Zadnja loža/Trebušne mišice, Prsa/Hrbet/Roke, Kvadriceps/Zadnja loža/Gluteus, Ramena/Trebušne mišice/Meča. Štiri dnevni vadbeni razcep: 2 dni trening – 1 dan pavza

Mezocikel 2 je sestavljen iz 5 mikrociklov, razdeljen na: Noge/Trebušne (1. Del), Prsa/Rame/Triceps, Noge/Trebušne (2. Del), Hrbet/Biceps. Štiri dnevni vadbeni razcep: 2 dni trening – 1 dan pavza

Zraven dodan primer kardiovaskularnega treninga

V programu so primeri jedilnikov z 2000 kcal, 3000 kcal, 3900 kcal ter veganski jedilnik z 2100 kcal

Priporočeni video posnetki

  O trening programih

Nekaj besed o trening programih.

  Cheat Meal in Re-feedi

Kdaj implementirati cheat meal ali re-feede.