ČAS JE ZA SPREMEMBO!

V zadnjem desetletju sem posvetil svoje življenje fitnesu in pomagal ljudem, da se spremenijo v močnejšo in bolj zdravo različico sebe.

Zakaj izbrati mene?

Osebno sem človek, ki rad poenostavi stvari. Izguba telesne maščobe ali pridobivanje mišične mase ni tako zakomplicirana zadeva, kot se marsikomu zdi. Ni potrebe preživljati ure in ure v fitnes centru, kot si marsikdo misli. Vse se da doseči brez nepotrebnega kompliciranja z ustrezno disciplino in delom, ki ga marsikdo kasneje tudi vzljubi, še posebej, po prvih vidnih rezultatih.

Prava stvar
Prave informacije in preizkušene tehnike vse na enem mestu. Naj razultati izbrišejo napačne informacije v katere ste verjeli leta!

Trening v živo
Sem certificiran osebni trener s 15 letnimi izkušnjami. Pomagal vam bom doseči cilje, popravil vašo držo in med vašim treningom dodajal popravke.

Zabavne in zahtevne vadbe
Pridobite mišično maso, izgubite odvečno maščobo in se počutite boljše z mojimi programi za celo telo. Preizkusite vadbe, ki so prilagojene vašim ciljem.

Želite izvedeti več o meni?
Tukaj je moja življenjska zgodba

Ponudba paketov

Vsi moji trening programi so zasnovani tako, da v najkrajšem možnem času odnesete največ. Fokusirani so na pridobivanju mišične mase oz. ohranjanje le-te, medtem ko se telesna maščoba topi. Posameznikov cilj se oblikuje s prehrano in kardiovaskularnim treningom.

5 Slastnih ter Zdravih Fit Receptov - GRATIS
0.00

Idealni recepti za vsakogar, ki si želi:

- izgubiti odvečno maščobo

- pridobiti čisto mišično maso

- potešiti potrebo po sladkem

- ob tem pa se ne odpovedati sladkim dobrotam. Ti recepti so zdrava ter slastna alternativa za vse tiste, ki si želijo ohranjati aktiven ter zdrav življenjski slog, ob tem pa se ne odpovedati sladkim dobrotam.

Tedenska Tabela Makronutrientov - GRATIS
0.00

Tabela za koledarsko leto 2022

Priročna, ker, v kolikor se ne držite začrtanih dnevnih makronutrientov, lahko koregirate vnos v naslednjih dneh

Tako lažje ostanete v tedenskem okviru začrtanih makrotov

Prednost je v tem, da ste bolj fleksibilni

Ob prenosu, dobite 1 MS Excel datoteko, katero si lahko naložite na Google drive ter tako dostopate do nje kjerkoli in kadarkoli

Treningi za vsak dom - GRATIS
0.00

16 treningov, katere lahko izvajate doma. Tabele za beleženje vaj oziroma treningov.

Treningi z elastiko, ročkami ali brez pripomočkov. Enostavni, a efektivni treningi. Povprečno trajanje treningov je od 10-20 minut.

Video predstavitev vaj. Email podpora, v kolikor karkoli ne bo razumljivo.

Imena vaj v angleškem in slovenskem jeziku, z navodili v angleščini.

V kolikor nimate časa oziroma sem vam ne ljubi hoditi v fitnes, je to odlična opcija, da ohranite zdrav um v zdravem telesu. Postanite in ostanite fit, kar doma.

Summerbody Fit Tečaj
20.00

Vsi trening programi na enem mestu (Zelen, Moder in Črn program hipertrofije). Več kot 30 tednov planiranih trening programov.

Dostop do video knjižnice, kjer so uporabne informacije, o tem kako implementirati re-feede, kaj narediti, ko se napredek ustavi, kateri dodatki k prehrani so vredni svojega denarja ipd.

Priročnik o izračunu kaloričnega vnosa ter makronutrientov, glede na vaš somatotip telesa ter aktivnost.

Celoletna tabela za beleženje kaloričnega vnosa ter makronutrientov

Online podpora. Praktično vse, kar potrebujete, za dosego vaše sanjske fit postave, je tukaj zbrano, na enem mestu.

Zelen Program Hipertrofije
9.00

2 mezocikla po 6-7 mikrociklov (trajanje programa 12-13 tednov)

Mezocikel 1 je razdeljen na Zgornji in Spodnji del telesa, vsak 2x na mikrocikel, kar pomeni, da treniramo iste mišične skupine 2x v enem mikrociklu.

Mezocikel 2 ima 6 mikrociklov, razdeljen na Zg. del - Potiski, Spodnji del (Kvadriceps, Hamstringsi ter Meča) ter Zg. del - pritegi. V mezociklu 2 treniramo iste mišice vsakih 6 dni

Zraven dodan primer kardiovaskularnega treninga. Excel tabele, tako za jedro treninga, kot tudi za kardiovaskularni del treninga.

V programu so primeri jedilnikov, z 2000 kcal, 3000 kcal, 3900 kcal ter veganski jedilnik z 2100 kcal. Primeri služijo kot predstava izbire živil.

Moder Program Hipertrofije
9.00

2 mezocikla po 5-7 mikrociklov (trajanje celega programa je 10-12 tednov)

Mezocikel 1 je sestavljen iz 7 mikrociklov, razdeljenih na Prsa/Biceps/Meča, Hrbet/Trebušne, Noge, Rame/Triceps/Trebušne. 4 dnevni vadbeni razcep; 2 dni trening – 1 dan pavze

Mezocikel 2 je sestavljen iz 5 mikrociklov, razdeljen na: Prsa/Hrbet, Noge, Rame/Trapezi/Roke, Kompleksne vaje/Trebušne. 4 dnevni vadbeni razcep: 2 dni trening – 1 dan pavze – 2 dni trening – 2 dni pavze itd.

Zraven dodan primer kardiovaskularnega treninga.

V programu so primeri jedilnikov z 2000 kcal, 3000 kcal, 3900 kcal ter veganski jedilnik z 2100 kcal

Črn Program Hipertrofije
9.00

2 mezocikla po 5 mikrociklov (trajanje celega programa je 9-10 tednov)

Mezocikel 1 je sestavljen iz mikrociklov, razdeljenih na: Noge (povdarek na kvadricepsu), Prsa/Triceps/Trebušne mišice, Hrbet/Biceps/Trapezi, Noge (povdarek na hamstringsih in gluteusu), Rame/Biceps/Triceps. 5 dnevni vadbeni razcep: 2 dni trening – 1 dan

Mezocikel 2 je sestavljen iz 5 mikrociklov, razdeljen na: Hrbet (širina)/Biceps, Prsa/Rame, Noge, Hrbet (gostota)/Trapezi/Spodnje trebušne, Triceps/Trebušne/Meča.

Zraven dodan primer kardiovaskularnega treninga.

V programu so primeri jedilnikov z 2000 kcal, 3000 kcal, 3900 kcal ter veganski jedilnik z 2100 kcal

Roza Program Hipertrofije
9.00

2 mezocikla po 5 mikrociklov (trajanje celega programa je 8-10 tednov)

Mezocikel 1 je sestavljen iz 5 mikrociklov, razdeljenih na: Gluteus/Zunanja stegna/Zadnja loža/Trebušne mišice, Prsa/Hrbet/Roke, Kvadriceps/Zadnja loža/Gluteus, Ramena/Trebušne mišice/Meča. Štiri dnevni vadbeni razcep: 2 dni trening – 1 dan pavza

Mezocikel 2 je sestavljen iz 5 mikrociklov, razdeljen na: Noge/Trebušne (1. Del), Prsa/Rame/Triceps, Noge/Trebušne (2. Del), Hrbet/Biceps. Štiri dnevni vadbeni razcep: 2 dni trening – 1 dan pavza

Zraven dodan primer kardiovaskularnega treninga

V programu so primeri jedilnikov z 2000 kcal, 3000 kcal, 3900 kcal ter veganski jedilnik z 2100 kcal

12 Tedensko On-line Osebno Trenerstvo + Traning plan gratis
400.00

Prilagojen prehranski načrt na osnovi makrohranil ter kalorij, z konkretnim primerom jedilnika. Živila si lahko sproti sami menjujete ter prilagajate.

Program prilagojen vašim zmožnostim ter cilju. Vse potrebne spremembe se opravljajo sproti. To ni samo trening ter prehranski načrt! Gre za spremembo življenjskega stila.

Vključena je popolna E-mail ter ZOOM podpora. Zraven dobite priročne Excel razpredelnice, kjer lahko beležite svoj kalorični vnos ter aktivnost. Na ta način lažje ostanete na začrtani poti.

15 minutna ZOOM konsultacija vsak mesec, ali preko telefona. Z pogovorom v živo lažje pogledamo, če gre napredek v pravo smer ter opravimo popravke, v kolikor so potrebni.

Garancija zadovoljstva. Dostop do zaprte Facebook skupine, kjer v pozitivno naravnani skupnosti lažje ostanete na začrtani poti. Osebno stojim za svojim delom ter mi zadovoljstvo stranke pomeni največ. Ob nakupu dobite vprašalnik, katerega izpolnete ter m

Priporočeni video posnetki

  O trening programih

Nekaj besed o trening programih.

  Cheat Meal in Re-feedi

Kdaj implementirati cheat meal ali re-feede.